sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Helppo ja herkullinen kasvispasta

Kokeilin huvikseni tätä sekoitusta, ja se maistuikin yllättävän hyvälle!

ruukku rucolaa
3 valkosipulin kynttä
1 sipuli
oliiviöljyä
1 pieni kesäkurpitsa
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
2 rkl pestoa
tagiatelle-pastaa (tarpeen mukaan)

Lämmitä oliiviöljy paksupohjaisella pannulla. Lisää siihen viipaloidut valkosipulit ja kuullota hetki. Sitten lisää joukkoon sipuli ja puolet rucolasta hienonnettuna. Kuullota, kunnes sipulit ovat aivan pehmeitä. Tämän jälkeen lisää joukkoon viipaloitu kesäkurpitsa, ja anna hautua miedolla lämmöllä samalla kun keität pastan. Laita kasviksiin makusi mukaan suolaa ja pippuria. Kun pasta on sopivasti al dente, sekoita se vihannesten sekaan. Lisää n. kaksi ruokalusikallista pestoa ja sekoita. Koristele rucolalla ja pasta on valmista tarjoiltavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti